Читај ми!

Mihailu hitno potrebna transplantacija u Italiji, roditelji apeluju na pomoć

Dvanaestogodišnji Mihailo Knežević na zimskom raspustu dobio je zastrašujuću dijagnozu – akutna limfoblastna leukemija. Konzilijum lekara odlučio je da mu je hitno potrebna transplantacija matičnim ćelijama u Italiji. Za to je potrebno oko 160.000 evra, a porodica taj novac nema. Pokažimo humanost i pomozimo Mihailu slanjem poruke 1322 na 3030.

Ivica Knežević, Mihailov otac, kaže za RTS da je dečak sada dobro, završio je sve terapije u klinici u Tiršovoj.

"Međutim, sada smo u takvoj situaciji da nam je neophodan novac za njegovo dalje lečenje u Italiji", ističe Ivica Knežević.

Majka Ivana Knežević, koja radi na pulmologiji i u vreme kovida spasava ljudske živote, sada apeluje na pomoć kako bi se spasao život njenog sina.

"Molimo vas, ko god nas čuje, da nam pomogne, svi humani ljudi ovog sveta, cele Srbije, javne ličnosti, sportisti, ko god može da nam pomogne, jer su stvarno dani u pitanju", ističe Ivana Knežević.

Navodi da je Mihailo završio sve terapije i to teškom mukom sa svim komplikacijama.

"Zahvaljujući svim lekarima u Tiršovoj on je to izgurao, u jednom momentu je bilo jako teško stanje i životno je bio ugrožen, sa svim mogućim komplikacijama, ali izgurali smo to", navodi Ivana.

Kaže da je Mihailu sada jedina šansa nastavak lečenja u Bolonji i da je za to potrebno oko 160.000 evra.

"Mi taj novac nemamo u ovom momentu i zato molimo sve koji mogu da nam pomognu slanjem broja 1322 na 3030", poručuje Ivana Knežević.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво