Читај ми!

Policija i dalje traga za Matejem Perišem, pretraženo i Veliko ratno ostrvo

Policija i dalje traga za Matejom Perišom, a poslednja dva dana obavili su terensku pretragu Velikog ratnog ostrva.

MUP je saopštio da se nastavlja intenzivna potraga za hrvatskim državljaninom Matejem Perišem čiji je nestanak prijavljen 31. decembra.

Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za bezbednost na rekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u poslednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog ostrva paralelno sa hotelom "Jugoslavija" do "Galijske bare".

Srpska policija maksimalno je angažovana, preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Metejem Perišem, poručuje se u saopštenju.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaveštene su i policije zemalja u okruženju.

Otac nestalog mladića Nenad Periš rekao je ranije da je signal njegovog mobilnog telefona bio lociran u blizini Ratnog ostrva.

"Znam da je policija zatražila od proizvođača iz Koreje da im dostavi sve podatke. Od Matejevog izlaska iz bara do tog signala prošlo je oko tri sata, a taj mobilni može dati signal jedino ako je na površini, zato mi je to vrlo bitan podatak", rekao je ranije Nenad Periš.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво