Читај ми!

Odron zaustavio vozove između Zlatibora i Jablanice, zatrpana pruga

Železnički saobraćaj na deonici između železničkih stanica Zlatibor i Jablanica, na delu barske pruge Užice - Prijepolje, u prekidu je od noćas zbog odrona, saopšteno je iz Infrastrukture železnice Srbije.

Navodi se da prilikom odrona niko nije povređen, ali je oštećena pruga i kontaktna mreža. Stručne službe ovog preduzeća uklanjaju odron i popravljaju infrastrukturu, kako bi što pre bili stvoreni uslovi za ponovno uspostavljanje saobraćaja na ovom delu barske pruge.

Dodaju da je ovaj deo barske pruge izuzetno nepristupačan i da je za raščišćavanje neophodna mehanizacija.

"Dežurne ekipe 'Infrastrukture železnice Srbije' na terenu uložu maksimalne napore kako bi deo barske pruge između Zlatibora i Jablanice bio što pre raščićne i osposobljen za saobraćaj", navode iz Infrastrukture železnice Srbije.

Poručuju da je za putnike večernjih vozova koji saobraćaju između Beograda i Bara, železnička kompanija "Srbija Voz" organizovala autobuski prevoz na relaciji Užice - Prijepolje - Užice.

"'Srbija Voz' će organizovati autobuski prevoz od Užica do Prijepolja teretne i za putnike putničkog voza, koji u 15.38 polazi iz Beograd centra za Prijepolje teretnu, ali zbog odrona saobraća samo do Užica", navode iz Infrastrukture železnice Srbije.

Ostali putnički vozovi koji po redu vožnje saobraćaju između Užica i Prijepolja biće otkazani do normalizacije železničkog saobraćaja, navodi se u saopštenju i dodaje da se železnički saobraćaj između Beograda i Užica obavlja redovno i nesmetano.  

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво