Читај ми!

Gužve na Gradini se ne smanjuju, sati čekanja i kilometarske kolone

Velika letnja turistička sezona putnika iz zapadne Evrope ka južnim destinacijama je u toku, pa su velike i gužve na graničnim prelazima i naplatnim rampama. Na graničnom prelazu Gradina na izlasku iz zemlje trenutno se čeka između tri i četiri sata, dok je kolona automobila dugačka preko deset kilometara. Na Horgošu se večeras čeka dvadesetak minuta na ulaz u zemlju. Kolona je i na izlazu iz Srbije, potrebno je oko dva sata da bi se ušlo u Mađarsku.

Na graničnom prelazu Gradina, situacija je nepromenjena, gužve se ne smanjuju, ogroman je priliv vozila. Na izlasku iz zemlje trenutno se čeka između tri i četiri sata, dok je kolona automobila dugačka preko deset kilometara.

Zbog velikog broja automobila koji prilazi ovom graničnom prelazu, saobraćajna policija propušta vozila i reguliše saobraćaj na prilazu tunelu Pržojna padina, nedaleko od graničnog prelaza.

Svima koji moraju na put preko pomenutog prelaza s Bugarskom savetuje se da budu maksimalno oprezni ili da, ako mogu, odlože put za neki radni dan.

Srpska policija i carina rade maksimalnim kapacitetom kako bi se gužve umanjile koliko je to moguće.

Na Horgošu večeras se čeka dvadesetak minuta na ulaz u zemlju, radi šest traka, ali putnici prethodno moraju da se zadrže oko dva sata da bi napustili Mađarsku u pravcu Srbije.

Kolona je i na izlazu iz Srbije, potrebno je oko dva sata da bi se ušlo u Mađarsku, na prelazu Reske.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво