Читај ми!

Završni ispit za osnovce 23, 24. i 25. juna, Ružić najavljuje kazne za propuste u organizaciji

Završni ispit u osnovnim školama biće održan 23, 24. i 25. juna. Naš zajednički cilj je da ga organizujemo na najbolji mogući način, ne sme biti propusta, izjavio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić.

Ministar Ružić održao je sastanak sa predstavnicima svih institucija koje učestvuju u pripremi i realizaciji završnog ispita u osnovnom obrazovanju, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

"Završni ispit polagaće više od 68.000 učenika i naš zajednički cilj je da ga organizujemo na najbolji mogući način. Ne sme da nam se desi ni jedna greška. I ne sme biti propusta koji će na bilo koji način ugroziti čitav proces a za koji je odgovoran ljudski faktor", rekao je ministar Ružić.

U saopštenju se navodi da je najavio drastične kazne za eventualne propuste u organizaciji i sprovođenju završnog ispita.

"Imamo sve uslove i preduslove da završni ispit protekne na najbolji mogući način", naveo je ministar.

Zahvalio je svima na predanom radu i izrazio uverenje da ovogodišnjem završnom ispitu neće doći do nepravilnosti, kaže se u saopštenju.

U pripremi i organizaciji završnog ispita, osim Ministarstva prosvete, učestvuju i kabinet predsednice Vlade, Kancelarija za IT i e-Upravu, Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Zavod za unapređivanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Ministarstvo unutrašnjih poslova, JP "Pošte Srbije", Fakultet organizacionih nauka (testmaster), Eonsistem, esDnevnik, Ministarstvo zdravlja i Privredna komora Srbije.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво