Читај ми!

Junajted medija preuzela list "Danas"

Junajted medija (United Media) postala je novi vlasnik dnevnog lista i portala "Danas".

Nakon odobrenja nadležnih regulatornih tela, kompaniji je odobreno preuzimanje Danasa, dnevnih novina koje izlaze od 1997. godine.

"Ovo je prvo štampano izdanje iz Srbije koje će se naći u portfoliju kompanije Junajted medija, u okviru koje posluje 45 televizija od čega pet sa nacionalnom frekvencijom, 15 portala, kao i magazini i radio-stanice", navodi se u saopštenju Junajted medije.

"Danas će i dalje biti ono na šta su građani navikli – list u kojem mogu pročitati najvažnije vesti, list koji pokreće teme, postavlja pitanja, analizira situaciju, otvara prostor za civilizovan dijalog, medij koji poštuje najviše standarde profesije i ne podleže senzacionalizmu. Nastavićemo da negujemo te vrednosti i razvijamo kako štampano izdanje, tako i sajt Danasa, a potrudićemo se da omogućimo da ovako kvalitetan sadržaj dođe do što šire čitalačke publike", ističe izvršna direktorka Junajted medije Aleksandra Subotić.

Podseća da je za razvoj svakog društva od najvećeg značaja postojanje slobodnih medija.

Kompanija Junajted medija, čije je sedište u Luksemburgu, posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj, a nedavno se proširila na teritoriju Bugarske. Zapošljava ukupno 2.600 ljudi.

U okviru kompanije u Srbiji posluju televizija i portal N1, televizija Nova S, portal nova.rs, Sport klub, Grand produkcija, dečje televizije Pikaboo i Vavoom, muzički kanal IDJ, Sinemanija, Lov i ribolov i naučna televizija Brainz.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво