Читај ми!

Dragoslav Ilić potpisao ugovor za stan u Beogradu na vodi

Dobitnik glavne nagrade u igri "Uzmi račun i pobedi" Dragoslav Ilić potpisao je sa predstavnicima Vlade i Direkcije za imovinu ugovor o vlasništvu stana od 56 kvadrata u Beogradu na vodi. Nadležni najavljuju da će uskoro saopštiti i fiskalne efekte nagradne igre ali i da će do kraja godine organizovati još dva kruga nagradnih izvlačenja.

Poljoprivrednik i moler iz sela Požeženo kraj Gradišta, zahvaljujući jednoj od 100 koverata koje je poslala njegova supruga, postao je vlasnik stan na 23 spratu Beograda na vodi. Najviše razloga za slavlje imaju njhovi sinovi Jovan i Mihailo.

"Stan je njihov definitivno, kada budu pošli na više škole živeće tu", kaže Dragoslav Ilić.

Ovim je završen prvi ovogodišnji krug nagradne igre, jer nadležni do kraja godine najavljuju još dva. Resorni ministar ocenjuje da su efekti nagradne igre iznad očekivanja, iako detaljna analiza tek predstoji.

"Mi smo u prva dva meseca ove godine imali verovali ili ne suficit u budžetu, PDV je bolji nego što smo planirali za nekih 9 milijardi dinara. Dakle cela ta atmosfera oko fiskalnih računa je pozitivna i daje svoj rezultat u praksi", ističe ministar Siniša Mali.

Čak sto tona pristiglih koverata u kojima je 120 miliona fiskalnih računa ide na recikližu. Bazen se prazi za nove koverte, a nadležni početak još jednog kruga nagradne igre najavljuju tokom proleća.

Dobitnicima u poslednja četiri izvlačenja nagrade "Uzmi račun i pobedi" u Kragujevcu su dodeljeni ključevi automobila "Fijat 500L". Dvadeset vozila, otišlo je širom Srbije, a sa njima i poruka vlade Srbije, da smo ozbiljni i odgovorni u suzbijanju sive ekonomije. 

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво