Читај ми!

Vulin u Subotici: Borba protiv carinskog kriminala i ilegalnih migracija glavni zadaci policije

Borba protiv svih oblika krivičnih dela koja imaju veze sa carinskim i prekograničnim kriminalom i borba protiv ilegalnih migracija – to su glavni zadaci Policijske uprave u Subotici, rekao je obilazeći tu upravu ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar Vulin je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem održao sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Subotici.

"Poslednjih nedelja i meseci povećan je procenat otkrivanja krivičnih dela vezanih za migracije, šverc ljudima, ali i kada su u pitanju različiti carinski prekršaji i pokušaji da se država ošteti za veliki novac. Tako ćemo i nastaviti", naglasio je ministar.

Kako je istakao, neće biti i nema carine u kojoj će moći da se pljačka državni budžet, a svi oni koji ta dela čine biće otkriveni, saopštio je MUP.

"U ime Policijske uprave u Subotici, ali i Odeljenja za borbu protiv korupcije i Uprave kriminalističke policije, mogu da vam garantujem da ćemo posebno voditi računa o svim oblicima carinskog prekršaja i te velike pljačke našeg budžeta", poručio je Vulin.

Prema njegovim rečima, svaka lokalna samouprava zaslužuje da ima organizovanu i dobru policiju, ali i policija mora da odgovara specifičnostima svake lokalne samouprave.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво