Читај ми!

Suzana se uskoro useljava u stan u Beogradu na vodi, od subote novi ciklus nagrade igre

Dobitnica glavne nagrade u prvom krugu igre " Uzmi račun i pobedi 2020", Suzana Rakić iz Novog Sada, potpisala je ugovor o vlasništvu stana od 52 kvadrata u Beogradu na vodi. Ove subote kreće novi ciklus izvlačenja nagrada u igri, koju u okviru borbe protiv sive ekonomije organizuje Vlada Srbije.

Čak 150 koverata sa fiskalnim računima poslala je Suzana, u tome joj pomagala cela familija. Još ne znaju kada će se sa novosadskog Limana preseliti u Begrad na vodi.

"U novom stanu očekujem, tačnije želimo proširenje porodice. Ovo nam je došlo idealno kao podsticaj za to", kaže Suzana Rakić.

Što se izvođača radova tiče, stan će biti useljiv već u julu. Govoreći o značaju fiskalne discipline, resorni ministar kaže da će Vlada uskoro izaći sa novim paketom pomoći privredi i gradjanima.

"Naše javne finasije su stabilne, imamo novca ali dobro je da svaki građanin zna kada uzima račun da tada država nije prevarena. Deo novca kroz poreze ide u budžet i upravo odatle ne samo da isplaćujemo plate i penzije nego i nabavljmo te vakcine i lekove", ističe ministar finansija Siniša Mali.

Za subotnje, prvo izvlačenje u novom krugu igre, Uzmi račun i pobedi, stiglo je 7 i po miliona koverata. Uz one koje će tek stići konkurišu za nagradni fond od još šest stanova i 30 automobila.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво