Sajtu RTS-a priznanje časopisa PC Press

Na svečanosti u Skupštini grada, uručena su priznanja časopisa "PC Press" najboljim sajtovima u kategoriji "Vesti i mediji": rs.n1info.com (pobednik), danas.rs, krik.rs, nedeljnik.rs i rts.rs.

Dvadeset prvu godinu zaredom, dodeljena su priznanja časopisa PC Press za najboljih 50 onlajn nastupa.

Stručni žiri u sastavu Dragana Đermanović, Dragan Varagić i Voja Žanetić izabrao je pet najboljih informativnih sajtova, među kojima je i Internet portal RTS-a.

U obrazloženju odluke se podseća da RTS konstantno unapređuje svoj internet portal, trudeći se da uvek ima najsvežije informacije iz zemlje i sveta.

"Sajt omogućava i gledanje satelitskog i slušanje radio-programa RTS-a 1, 2, 3 i Beograd 202 – direktno sa sajta. O kvalitetu sadržaja ne treba govoriti, a posebno nas je impresionirala optimizacija za rad na mobilnim uređajima", navedeno je u obrazloženju odluke.

Na sajtu PC Press-a možete pogledati spisak dobitnika priznanja u ostalim kategorijama. 

Priznanja su uručena na svečanosti u Skupštini grada Beograda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво