"Uzmi račun i pobedi" – stanove dobili Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca!

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. To su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca. U direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a izvučeni su i dobitnici 12 automobila "fijat 500l" kao i dobitnici četiri putovanja. Ostali dobitnici izvučeni su uz lajv strim na portalu RTS-a a izvučeno je ukupno 179 nagrada.

18.35 – Dobitnici stanova u Beogradu su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca!

18.30 – Novi dobitnici automobila "fijat 500L": Sandra Kujčanović sa Novog Beograda, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Nakrajkućin iz Kikinde, Marica Stanojev iz Bečeja, Marija Đurić iz Lazarevca i Bora Gilezan iz Zrenjanina.  

18.20 – U Grčku putuju Đuro Tutuš iz Novog Sada i Miodrag Živanović iz Kragujevca. Dobitnik putovanja u Pariz je Ksenija Bunić sa Novog Beograda a putovanja u Njujork Zvonimir Marković iz Kragujevca.

18.10 – Prvih šest dobitnika automobila "fijat 500l": Milenko Vrgoč iz Čelareva, Jadranko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević iz Sovljaka, Goran Stojadinović iz Vlasotinca, Milivoje Tomić iz Vrnjačke banje i Josin Subić iz Uzdina.

Za izvlačenje koverti bili su zaduženi – bacač kugle, Asmir Kolašinac, desetobojac, Mihail Dudaš, strelkinja, Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić koji su podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije.

Regularnost postupka nadzirala je petočlana Komisija u kojoj su se nalazili predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije "Masterkard".

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Imena svih dobitnika u roku od tri dana biće objavljena na portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво