Читај ми!

Vučić: Odluka suda u Lozani sramna

Odluka suda u Lozani sramota je za evropsko pravo, pravdu i predstavlja uvredu za sve normalne ljude, poručio je premijer Aleksandar Vučić povodom presude kojom je Međunarodni sud za sportsku arbitražu dodelio Albaniji tri boda sa prekinutog meča sa Srbijom u Beogradu.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na poruku albanskog premijera Edija Rame povodom odluke suda u Lozani da vrati bodove albanskoj reprezentaciji ocenom da je reč o sramnoj i uvredljivoj odluci.

"Evropska pravda se po ko zna koji put pretvorila u svetsku nepravdu. Oni koji su incident izazvali su nagrađeni, a žrtva je kažnjena", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

"Odluka suda u Lozani sramota je za evropsko pravo, pravdu i predstavlja uvredu za sve normalne ljude", poručio je srpski premijer u odgovor na Ramin Tviter.

Vučić je Rami takođe poručio: "Poštovani, Edi Rama, ne brini, mi ćemo vas bez drona i bez ičije pomoći pobediti na terenu u sred Tirane. Do skorog viđenja."

Rama je sa oduševljenjem reagovao na vest da je Sud za sportsku arbitražu u Lozani bodove sa prekinutog meča sa Srbijom u Beogradu dodelio njegovoj reprezentaciji.

"Super. To je evropska pravda, tri boda za crveno-crne u Beogradu", napisao je Rama na Tviteru.

Na utakmici koja je prošle godine prekinuta na stadionu Partizana, u 41. minutu došlo je do incidenta kada se iznad terena pojavio dron sa zastavom "Velike Albanije", a spekulisalo se da je Ramin brat bio organizator svega.

Uefa je utakmicu prvobitno registrovala rezultatom 3:0 za Srbiju, ali je srpski tim kaznila sa minus tri boda zbog utrčavanja gledalaca na teren.

Nakon toga oba saveza su uložila žalbu Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво