Читај ми!

Nezapamćen vetar u Crnoj Travi

U opštini Crna Trava od jutros duva nezapamćeno jak vetar. Meštani kažu da je olujne jačine i dostiže i do 100 kilometara na čas. Zbog snega koji pada stvaraju se smetovi na putu, koji su na pojedinim mestima oko jedan metar.

Predsednik opštine Crna Trava Slavoljub Blagojević za RTS kaže da u ovom trenutku nema informacije o prohodnosti puteva, kao ni o stanju u pojedinim delovima opštine jer su telefonske veze u prekidu.

Polovina ove opštine nema ni električnu energiju.

Prema rečima načelnika odeljenja Sektora za vanredne situacije za Jablanički okrug Miodraga Marjanovića bez struje je i oko 1.500 domaćinstava u opštini Medveđa zbog prekida na dalekovodu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво