Читај ми!

Mića Jovanović dao otkaz na Megatrendu

Bivši rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović dao je otkaz na tom univerzitetu. U toku je izbor novog rektora Vladana Kutlešića.

Na zahtev profesora dr Miće Jovanovića postignut je sporazum o prestanku njegovog radnog odnosa na Megatrend univerzitetu, saopštio je Megatrend, a prenosi Tanjug.

U saopštenju je navedeno i da je "u toku procedura izbora prof. dr Vladana Kutlešića za novog rektora".

Savet Megatrend univerziteta usvojio je 14. juna Jovanovićevu ostavku na mesto rektora i razrešio ga dužnosti, pošto je prethodno ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić to tražio od njega.

Verbić je pozvao Jovanovića da podnese ostavku pošto je međunarodna procedura za proveru Jovanovićevog doktorata pokazala da zvanje doktora nauka nije stekao na Londonskoj školi ekonomije (London School of Economics), kako je Jovanović tvrdio.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво