Читај ми!

Srpsko-ruska konferencija o Velikom ratu u maju

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je da bi zajednička srpsko-ruska konferencija posvećena stogodišnjici početka Prvog svetskog rata trebalo da bude održana 5. i 6. maja u Beogradu.

Aleksandar Čepurin je za rusku agenciju Itartas rekao da će na konferenciji učestvovati delegacija Ruske dume sa njenim predsednikom Sergejom Nariškinom na čelu, preneo je Tanjug.

Ruski ambasador je najavio da će u julu u Srbiju doći 100 ruskih kadeta, a postoji ideja da se u Topoli postavi krst u znak sećanja na poginule u Prvom svetskom ratu.

Prema njegovim rečima, radi se i na ideji da se u Beogradu podigne spomenik poslednjem ruskom caru Nikolaju Drugom Romanovu, ali realizacija toga zavisi od srpske strane.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво