Читај ми!

Mali na čelu Gradskog štaba za vanredne situacije

Siniša Mali imenovan za novog komandanta Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji Beograda. Načelnik štaba je Rade Milošević, načelnik nadležne službe u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali imenovan je danas za novog komandanta Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, novi zamenici komandanta su članovi Privremenog organa Nebojša Čović, Tatjana Pašić, Nikola Nikodijević i Andreja Mladenović.

Načelnik štaba je Rade Milošević, načelnik nadležne službe u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Novi članovi Gradskog štaba za vanredne situacije su i direktori i v. d. direktori javnih i javno-komunalnih preduzeća, direktori direkcija za javni prevoz i za puteve, načelnik Komunalne policije, predstavnici Policijske uprave, Policijske brigade, saobraćajne policije i MUP-a.

U Štabu će, između ostalih, biti i predstavnici zdravstvenih službi i Crvenog krsta, "Železnica Srbije", komandant Vatrogasne brigade za Beograd, kao i predstavnici sekretarijata za saobraćaj, za komunalne i stambene poslove, za urbanizam i građevinske poslove, za zdravstvo, za inspekcijske poslove, za zaštitu životne sredine, za privredu i iz Uprave za vode.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво