Читај ми!

Dvoje kadeta pušteno kući

Dvoje kadeta Vojne akademije koji su ranjeni na Pasuljanskim livadama otpušteno je sa bolničkog lečenja. Na VMA ostalo još dvoje kadeta i njihovo stanje je stabilno.

Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije koji se od povreda na poligonu Pasuljanske livade oporavljaju na Vojno medicinskoj akademiji stabilno je i uspešno se oporavljaju, a dvoje njih je pušteno kući.

"Još dvoje kadeta Vojne akademije, koji su povređeni u nesreći na Pasuljanskim livadama, otpušteno je sa bolničkog lečenja", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Na VMA se nalazi još dvoje kadeta koji se leče na Klinici za plastičnu hirurgiju i opekotine i na Klinici za očne bolesti.

"Njihovo stanje je stabilno i oni se uspešno oporavljaju", dodaje se u saopštenju.

U nesreći na Pasuljanskim livdama, prošlog ponedeljka, od eksplozije zaostalog projektila za automatski bacač dvoje kadeta je poginulo a njih sedmoro je povređeno.

Svi povređni su istog dana bili smešteni na VMA a njih petoro je, posle oporavka, tokom prethodne sedmice pušteno kući.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво