Najbolji srpski sajtovi 2011. godine

U godišnjem izboru najboljih srpskih veb sajtova časopisa PC Press, Internet portal RTS-a zauzeo peto mesto u kategoriji Vesti i informacije.

Časopis o računarskim tehnologijama PC Press, objavio je rezultate svog godišnjeg izbora najboljih pedeset srpskih veb sajtova. Peto mesto u kategoriji Vesti i informacije pripalo je Internet portalu Radio-televizije Srbije.

Sajt javnog servisa se tokom 2011. nije previše menjao - zadržao je svoje dobre osobine, a pre svega odmeren pristup informacijama i stavljanje akcenta na ozbiljne i bitne teme umesto tabloidnog šarenila. Za mnoge posetioce sajt RTS-a je mesto gde će pogledati šta se važno desilo danas, ali bi u sledećem periodu taj pregled trebalo prilagoditi i vlasnicima mobilnih uređaja, navodi se u obrazloženju odluke.

Prvo mesto pripalo je sajtu blic.rs, drugo portalu b92.net, treće sajtu ekapija.net, a četvrto agregatoru vesti sa drugih sajtova, naslovi.net.

U izboru Pc Press-a za 2009. i 2010. godinu, Internet portal Radio-televizije Srbije, proglašavan je za najbolji sajt u kategoriji Vesti i informacije.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">