Bus plus, pljus

Povređeno pet osoba u redu za novu Bus plus kartu za gradski prevoz u Beogradu kada su građani pojurili uz pokretne stepenice.

Pet osoba je povređeno jutros u Beogradu kada su pojurili uz pokretne stepenice kako bi što pre dobili personalizovane karte za prevoz i tom prilikom pali jedni preko drugih, saopštio je "Bus plus".

Kako je saopšteno, građani su u tom incidentu koji se dogodio na trećem spratu Beograđanke zadobili lakše povrede.

Iz sistema "Bus plus" su pozvali sve građane da ne stvaraju nepotrebnu tenziju i ne izazivaju nemile događaje, jer će svima biti omogućeno da izvade nove kartice za prevoz.

Svi oni koji ne stignu do kraja godine da izvade kartice moći će to da učine i u januaru. Prodajna mesta će biti otvorena sve vreme rada sistema, a dodatna se neće ukidati sve dok za to bude bilo potrebe, piše u saopštenju.

U Beogradu su nedeljama velike gužve, dugi redovi i veliko nezadovoljstvo građana koji čekaju za nove kartice za prevoz. Na nekim mestima naknadno su uvedeni novi zahtevi za građane od kojih se traži fotokopije ličnih dokumenata, uz originale na uvid.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво