Читај ми!

Podgorica, bez većine i na ponovljenoj sednici Veća za nacionalnu bezbednost

Ni na ponovljenoj sednici crnogorskog Veća za nacionalnu bezbednost nije se pojavilo pet članova Veća koji su bojkotovali jučerašnju sednicu, saopšteno je iz kabineta predsednika Vlade Zdravka Krivokapića.

Na današnjoj sednici nisu se pojavili koordinator službi bezbednosti i potpredsednik Vlade Dritan Abazović, predsednik i potpredsednik Odbora za bezbednost Skupštine Crne Gore Milan Knežević i Mevludin Nuhodžić, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović i ministar spoljnih poslova Đorđe Radulović.

Kako se navodi u saopštenju, zaprepašćujuća je činjenica da osobe na ovako odgovornim pozicijama nisu zainteresovane za davanje na uvid javnosti izveštaja o rezultatima postupanja sektora bezbednosti tokom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, 5. septembra na Cetinju, za koji je zainteresovan veliki deo domaće javnosti.

Takođe je iskazana naročita neodgovornost kada je u pitanju razmatranje obaveštajno-bezbednosne procene rizika i pretnje po nacionalnu bezbednost Crne Gore, dodaje se u saopštenju.

Sednica crnogorskog Veća za nacionalnu bezbednost nije juče održana zbog nepojavljivanja pet članova tog tela.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво