Читај ми!

URA: Krivokapić ruši svoju Vladu

Da Krivokapić zaista ima podršku međunarodnih partnera ne bi morao da ide u rušenje sopstvene Vlade, saopštio je pokret URA nakon što je Vlada podnela zahtev za skraćenje mandata Skupštine, a premijer Krivokapić pozvao koaliciju Crno na bijelo, čiji član je i URA potpredsednika Vlade Dritana Abazovića, da vrati mandat građanima.

Pokret URA je, reagujući na saopštenje iz Kabineta premijera, poručio da je Krivokapić na "brzinski sazvanoj elektronskoj sjednici, putem telefona, preko Vocapa", povukao potez očajnika i protivustavno tražio od ministara da se izjasne o skraćenju mandata Skupštini.

"Krivokapić je, sa par ministara, privatizovao Vladu gledajući samo sopstveni interes. Za predvođenje ozbiljnih političkih procesa nijesu sposobni", navode u saopštenju.

Kako su istakli, da Krivokapić zaista ima podršku međunarodnih partnera, prevashodno SAD kako se hvali, ne bi morao da ide u rušenje sopstvene Vlade.

URA napominje da je Krivokapić premijer kome nijedan drugi premijer za godinu dana nije došao u zvaničnu posetu.

"U istoriji ostaće upamćen kao jedini premijer koji je deklasirao sopstvenu Vladu. URA nije, i nikada neće biti nijemi posmatrač procesa koji dovode do stagnacije Crne Gore na njenom evropskom putu. Legitimno je da se ljutite na nas što vi kaskate u mjestu. Međutim, nije ni legitimno, a ni legalno da zloupotrebljavate svoju poziciju, kršite sve moguće pravne poretke i nas vučete sa sobom na dno. Mi nemamo vremena za čekanje. Odosmo u EU", zaključuju u saopštenju.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво