Boris Milošević nije više predsednik SNV-a

Srpsko narodno veće usvojilo je ostavku predsedika tog veća Borisa Miloševića, pošto on odlazi na mesto potpredsednika nove hrvatske vlade.

Boris Milošević smatra da je nakon preuzimanja nove dužnosti jedini logičan potez da mesto predsednika SNV-a prepusti nekome ko će se moći da se posveti radu u tom veću, preneo je portal nedeljnika Novosti.

"S mjesta predsjednika SNV-a odlazim nakon samo godinu dana mandata. Taj period su bilježile kriza i epidemija koronavirusa koja je zaustavila veliki broj dobrih programa i moje intenzivnije bavljenje samom organizacijom. S druge strane, upravo nas je to potaknulo da odradimo značajan posao humanitarnog karaktera na terenu, što je prepoznao veliki broj ljudi kojima smo pomogli ", rekao je Milošević.

Ponosan je, kaže, na reakciju SNV-a, a raduje ga i to što je u njegovom mandatu pokrenuto nekoliko projekata, pre svega osnivanje kulturnih centara u Rijeci i Osijeku.

Funkciju predsednika SNV-a preuzeće njegove zamenice, Aneta Vladimirov i Dragana Jeckov, do izborne skupštine koja ja sazvana za 5. septembar.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво