Na Gimnaziji u Tuzima osvanula zastava Albanije

Nakon lokalnih izbora u opštini Tuzi, u Crnoj Gori, koju većinski naseljavaju Albanci i pobede koalicije albanskih partija, na zgradi Gimnazije u tom mestu osvanula je zastava Albanije.

Na zgradi te srednje škole ranije nije bilo zvanične zastave Crne Gore, a noćas su je postavili učenici, preneo je portal In4s.

Na fotografijama koje je objavio portal Volim Podgoricu vide se i učenici sa raširenom albanskom zastavom holu Gimnazije "25. maj", a sa njima su i profesori te škole.

Tokom velikog odmora, kako se navodi, grupa učenika okupila se, mašući albanskim zastavama i pevajući nacionalne pesme.  Učenici su skandirali "Dobro je biti Albanac".

Inače, Albanci iz Tuzi su slaveći izbornu pobedu nosili zastave "velike Albanije" i uzvikivali skraćenicu naziva terorističke tzv. Oslobodilačke vojske Kosova - "UČK".

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво