Zakintos: Amerikanac ubijen u tuči, uhapšeni Grk i Britanac srpskog porekla

Jedan američki turista je pretučen na smrt u baru na grčkom ostrvu Zakintos, zbog čega su uhapšeni Grk i Britanac srpskog porekla.

Grčka policija je saopštila da je 22-godišnji Amerikanac podlegao povredama zadobijenim u tuči u jednom baru na Zakintosu.

Navodi se da je tog muškarca jutros na smrt pretukla grupa ljudi u baru u oblasti Laganas, u kojoj je učestalo siledžijsko ponašanje stranih turista, navela je agencija AP.

Grčke vlasti navode da su 34-godišnji Grk i 32-godišnji Britanac poreklom iz Srbije uhapšeni i da će se pojaviti pred tužiocem zbog optužbi za ubistvo.

Istraga ostalih osoba umešanih u tuču je u toku, kao i uzroka sukoba.

Prema navodima lista Ekatimerini, državljanin SAD sukobio se rano jutros sa grupom srpskih turista u baru "Bar-kod".

Potom su grčki barmen, Britanac srpskog porekla, koji je član obezbeđenja bara i srpski turisti pojurili za Amerikancem i pretukli ga na ulici, ostavivši ga bez svesti.

Povređeni Amerikanac prevezen je u lokalnu bolnicu, gde su lekari konstatovali smrt, piše grčki list.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво