Читај ми!

Tuče i pucnjava u Makedoniji

Dvadesetogodišnjak bez jasnog motiva pucao po skopskim ulicama, tri osobe ranjene. Novi napad u autobusu, grupa Albanaca pretukla mladića. Tuča i u školskom dvorištu. Dva Albanca i dva Makedonca lakše povređena.

U skopskim naseljima Hipodrom i Madžari, 20-godišnji mladić Harisa B. pucao je nasumično iz automatske puške na automobile i povredio tri osobe.

Prva meta bio je automobil marke "golf" u kome su bili Boban N. (29) i njegova devojka K.N. (22), oboje iz Skoplja. Prevezeni su u Gradsku bolnicu u Skoplju gde su im sanirane povrede od krhotina stakla automobila.

Sledeća žrtva bio je vozač automobila "reno laguna" G.U. (22) iz Skoplja, koji je od polomljenog stakla pretrpeo povrede glave, pa je previjen u bolnici i pušten na kućno lečenje.

Posle polučasovnog pucanja, Haris B. je uhapšen i prebačen u policijsku stanicu, a rešavanje slučaja je u toku, tvrde iz skopske policije.

Jutros u autobusu "Global turista" koji je prevozio učenike od sela Romanovci ka školama u Kumanovu, trojica učenika albanske nacionalnosti napala su i pretukla osamnaestogodišnjaka J.M. nanevši mu vidljive povrede.

Tenzije i u školskom dvorištu. Četvoro učenika srednje škole "Dimitar Vlahov" u Skoplju, dva Albanca i dva Makedonca, potukli su se u dvorištu škole i svi su zadobili lakše povrede, saopštila je policija.

U tuči koja je usledila posle svađe, učestvovala su dva učenika Albanca iz sela Aračinovo i dva učenika Makedonca iz Skoplja. Policija će protiv njih podneti prijave.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво