Читај ми!

Ilon Mask objavio mim - smeje se najavljenoj tužbi Tvitera

Milijarder Ilon Mask je na sebi svojstven način reagovao na najavljenu tužbu Tvitera, tako što je upravo na toj društvenoj mreži objavio mim na kojem se smeje tužbi.

Najbogatiji čovek sveta Ilon Mask odlučio je da raskine ugovor o kupovini Tvitera, vredan 44 milijarde dolara jer, kako navode njegovi advokati, kompanija nije dostavila informacije o lažnim nalozima.

U podnesku Maskovih advokata navodi se da Tviter nije uspeo ili je odbio da odgovori na više zahteva za informacije o lažnim ili spam nalozima na ovoj platformi, što je fundamentalno za poslovni učinak kompanije.

Akcije Tvitera su se u petak trgovale po ceni od 36,81 dolara, ili za trećinu ispod dogovorene cene za preuzimanje.

Predsednik kompanije Bret Tejlor saopštio je da Tviter planira da pokrene sudski postupak, kojim bi se sprovela akvizicija.

To je navelo Ilona Maska da objavi mem na svojoj omiljenoj društvenoj mreži na kojem piše da su najpre rekli da ne može da kupi Tviter, zatim da ne mogu da mu daju informacije o lažnim nalozima.

Onda su mu rekli da će sudskim postupkom da ga nateraju da kupi Tviter, a zbog toga će na sudu morati da mu daju inforamcije o botovima, piše na objavljenim memovima.

Inače, samom objavom da odustaje od kupovine "Tvitera", porasla je vrednost akcija "Tesle", jer su investitori pozitivno reagovali na potez Maska da raskine ugovor vredan 44 milijarde dolara.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво