Читај ми!

Predala se osumnjičena za krađu laptopa Nensi Pelosi

Žena stara 22 godine, osumnjičena da je ukrala laptop iz kancelarije predsedavajuće Kogresa Nensi Pelosi tokom nereda u Kongresu 6. januara, predala se u ponedeljak u Pensilvaniji, ali laptop još nije pronađen, saopštila je policija.

Za Rajli Džun Vilijams je FBI pokrenuo potragu nakon što je u nedelju izdata poternica i nakon što ju je prijavio bivši dečko, i na osnovu video snimka na kome se navodno vidi ona kako uzima laptop ili hard disk iz kancelarije Pelosi, prenosi Foks njuz.

Dojavljivač je javio polciji da Vilijamsova navodno namerava da kompjuter preda prijatelju u Rusiji, koji bi ga zatim prodao ruskoj spoljnoj obaveštajnoj službi, ali da je to propalo zbog čega Vilijams i dalje ima kompjuter ili ga je uništila.

Na video snimku vidi se kako žena poziva demonstrante da se popnu stepenicama i rukom im pokazuje gde da idu, dok se na drugom video snimku vidi majka od Vilijams kako govori da je njena ćerka odjednom počela da se zanima za politiku predsednika Donalda Trampa i desničarske stavove.

U međuvremenu Vilijamsova je navodno promenila broj telefona i izbrisala svoje naloge sa društvenih mreža Tviter, Fejsbuk, Redit, Telegram, Parler i Instagram.

Kako se navodi, Vilijams je navodno putovala u Vašington 6. januara, ali su se u toku dana razdvojili.

Ona se sada suočava da je svesno ušla ili boravila u zgradi sa ograničenim pristupom i bez zakonskog ovlašćenja, kao i za nasilan ulazak i neprimereno ponašanje na teritoriji Kapitol hila, gde se nalazi Kongres.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво