Читај ми!

Italija, tela albanskog bračnog para pronađena raskomadana u koferima

Italijanska policija pronašla je tri kofera u kojima su se nalazili delovi tela dve osobe, piše dnevnik Nacione. Albanski državljanin identifikovan na osnovu otisaka prstiju i tetovažama na ruci. Ekipe karabinijera na terenu, istraga u toku.

Punih pet godina posle nestanka, italijanska policija pronašla je tragove koji bi mogli okončati potragu za Špetimom i Teutom Pašo.

Pored puta Firenca-Piza-Livorno pronađena su tri kofera u kojima su se nalazili delovi tela dve osobe, koje su ubijene oštrim predmetima i zatim raskomadane.

Ostaci su pronađeni u bašti pored puta, što je istražitelje navelo na zaključak da su, verovatno, izbačeni iz automobila u pokretu. Policija je, posle pronalaska kofera, na teren poslala dodatne snage i pse tragače.

Špetim i Tetuta Pašo nestali su u novembru 2015. godine. U Italiju su došli pošto im je sin izdržavao kaznu u zatvoru Sandići kod Forence.

Karabinijeri su gotovo sigurni da su pronašli tela bračnog para Pašo, jer su otkrili tetovaže koje je Špetim napravio dok je služio vojni rok u albanskoj mornarici. Pretpostavka je, nešto kasnije, potvrđena jer je Špetim Pašo identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво