Kašogijev sin: Pravda zadovoljena zahvaljujući saudijskom tužiocu

Salah Kašogi, sin ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija rekao je njegova porodica dobila pravdu zahvaljujući presudi javnog tužioca.

Saudijski javni tužilac rekao je ranije danas da je pet osoba osuđeno na smrt, a troje na zatvorske kazne u trajanju od 24 godine zbog ubistva Kašogija oktobra 2018. godine.

"Danas nam je kao deci preminulog podarena pravda – Božja pravda, Džamalu Kašogiju. Potvrđujemo poverenje u saudijsko pravosuđe na svim nivoima koje je bilo fer prema nama. Pravda je postignuta", napisao je na Tviteru Salah Kašogi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво