Читај ми!

Berluskonijeve "bunga-bunga" žurke

Žene obučene u kostime časnih sestara i policajki skidale su se za Silvija Berluskonija prilikom njegovih žurki u Milanu, rekla je na suđenju bivšem italijanskom premijeru manekenka Iman Fadil. Jedna od njih je bila Nikol Mineti, bivša zubarka kod koje je Berluskoni nameštao vilicu nakon napada.

Na suđenju bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju u Milanu, po optužbama da je imao seks s maloletnom prostitutkom, mogle su se čuti nove "pikanterije" vezane za "bunga bunga" žurke koje su održavane u Berluskonijevoj vili.

Manekenka Iman Fadil posvedočila je da je prilikom jedne od žurki videla kako se žene obučene u kostime časnih sestara i policajki skidaju za Berluskonija i njegove prijatelje.

"Prilikom prvog dolaska u vilu dobila sam 2.000 evra u gotovini lično od Berluskonija, koji je tada rekao: 'Bez uvrede'".

Fadil je ispričala da je te noći videla dve mlade žene u "crnim tunikama, sa belim velovima i krstovima" kako zavodljivo plešu pred Berluskonijem, skidajući jedan po jedan komad odeće".

Jedna od njih je bila Nikol Mineti, bivša zubarka kod koje je Berluskoni nameštao vilicu nakon napada, u decembru 2009. Mineti je sada predstavnica Berluskonijeve stranke u Savetu za regiju Lombardija.

Fadil je rekla da je čula da je Berluskoni platio za seks sa najmanje dve žene koje su bile na njegovim žurkama.

Prema tvrdnjama tužioca, to su bile bliznakinje Eleonora i Ima de Vivo koje su, navodno, izvodile striptiz predstave za tadašnjeg premijera.

Prema njenim rečima, prošle godine, u vreme kada je Berluskonijevo suđenje već počelo, jedan misteriozni muškarac pokušao je da je nagovori da ponovo dođe u vilu.

"Jedan muškarac se zaustavio pored moje kuće i dao mi telefon koji se ne može pratiti kako bi uz pomoć njega dogovorila posetu u Arkore. Ali, nisam želela to da učinim", rekla je manekenka.

Duga lista optužbi

Berluskoniju se sada sudi po optužbama da je platio za seks sa 17-godišnjom Marokankom Karimom El Marug, poznatijom kao Rubi, i pokušao to da prikrije, čime je zloupotrebio svoj položaj.

Milanski list Korijere dela sera pisao je prošle nedelje da je Berluskoni 2011. godine platio 127.000 evra Minetijevoj i dvema drugim devojkama koje su pozvane da svedoče.

Berluskonijev advokat odbacio je optužbe da je njegov klijent pokušao da utiče na svedoke, navodeći da je isplata te sume apsolutno legalna i izraz "uobičajene darežljivosti" bivšeg premijera.

Prema pisanju italijanske štampe, Mineti je dobijeni novac iskoristila da bi platila sudske troškove na suđenju koji se vodi protiv nje pod optužbom da je Berluskoniju nalazila devojke za zabavu - atraktivne TV zvezde, misice i manekenke, među kojima i Rubi.

Kako prenosi AFP, protiv Berluskonija se vode još dva sudska postupka u Milanu - jedan zbog poreske utaje i drugi za odavanje službenih tajni. Iako je nekoliko puta osuđivan zbog korupcije i pronevere, sve presude protiv Berluskonija su oborene ili proglašene zastarelim.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво