Читај ми!

Временска прогноза 7. децембар

Дан пред нама биће кишовит. Највише падавина се очекује у западним и централним пределима. Једино ће на југу бити умрено облачно са сунчаним периодима. Ујутру на крајњем северу -2 степена, током дана од 4 степена у Војводини до 14 на југу. У Београду киша и хладније. Највиша температура 6 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

07.12.2022. Среда: У већем делу Бачке и северног Баната облачно, суво и хладно време. Слаба киша се очекује у остатку Војводине, а више падавина ће бити у западној и централној Србији, Браничевском и Борском округу. Дуваће слаб до умерен северни и североисточни ветар. У јужним деловима земље умерено облачно са сунчаним интервалима и топлије у односу на остале пределе с краткотрајном кишом локалног карактера уз претежно јужни и југозападни ветар, који ће у планинским пределима повремено бити јак. Најнижа температура од -2 степена на северу Војводине до 8 степени на југу Србије, а највиша од 4 степена на северу до 14 степени на југу и југоистоку земље. Упозорење: Количина падавина већа од 20 l/m² за 12 h, вероватноћа 80%.

08.12.2022. Четвртак: Претежно облачно, местимично са кишом. Више падавина се очекујхе у западним и централним пределима, на северу суво.Ветар слаб до умерен северних праваца. Најнижа температура од 2 до 5 степени, а највиша од 6 до 13 степени. Упозорење: Количина падавина ≥ 10 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 70%.

09.12.2022. Петак: Умерено до потпуно облачно, тек понегде са кишом. Ветар слаб до умерен, источни и југоисточни, после подне у кошавском подручју јак југоисточни, а на југу Баната и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 2 до 7 степени, а највиша од 10 до 15 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

10.12.2022. Субота: Умерено до потпуно облачно, тек понегде са кишом и то углавном у јужним пределима. Ветар слаб до умерен, источни и југоисточни, у кошавском подручју јак југоисточни, а на југу Баната и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 4 до 10 степени, а највиша од 9 до 18 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%. 

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво