Читај ми!

Временска прогноза 2. октобар

Разведравање са севера у другом делу ноћи шириће се ка југу земље. Биће претежно сунчано, а касно увече стиже ново наоблачење али се обилније падавине не очекују. Из средње Европе стигао је свежији ваздух, па ће сутра јутарња темпераутра бити од 10 до 15 степени, а највиша од 20 до 24 степена. У Београду је око 17 сати током пљуска за кратко време темпераутра пала 7 степени. Сутра сунчано, највиша дневна 22.

 

 Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

01.10.2022. Субота: Променљиво облачно и топло, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Локално се очекује при интензивнијим грмљавинским процесима већа колиличина падавина за кратак временски период, град и у зони пљуска јак или олујни ветар. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, у скретању на северозападни. Највиша дневна температура од 22 на југу до 29 степени на западу Србије. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 90%. Количина падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 90%.

02.10.2022. Недеља: У већем делу претежно сунчано, а уз променљиву облачност краткотрајна киша или пљусак могући су још понегде у централним и источним деловима Србије, као и на планинама. Ветар умерен и јак, северозападни, крајем дана у слабљењу. Најнижа температура од 10 до 15 степени, а највиша од 20 до 24 степена. Увече и у току ноћи са севера Србије ново наоблачење с кишом.

03.10.2022. Понедељак: Променљиво облачно, ветровито и свежије, местимично са краткотрајном кишом или пљуском. Дуваће слаб и умерен, северозападни ветар, у планинским пределима и на истоку повремено и јак. Најнижа температура од 8 до 13 степени, а највиша дневна од 18 до 21 степен.

04.10.2022. Уторак: Променљиво облачно, ветровито и свеже, уз смену сунчаних и облачних интервала са ретком појавом краткотрајне кише или пљуска. Дуваће слаб и умерен, северозападни ветар, у планинским пределима и на истоку повремено и јак, током дана у слабљењу. Најнижа температура од 7 до 11 степени, а највиша дневна од 17 до 20 степени.

05.10.2022. Среда: Претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 6 до 10 степени, а највиша дневна од 18 до 21 степен.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво