Читај ми!

Све топлији дани пред нама, у четвртак и 37 степени

Праве, пријатне летње температуре за почетак недеље. Жива у термометру данас не би требало да пређе 32. подеок. Ипак, следе нам све топлији дани, а од петка поново промена времена.

У Војводини ће данас бити претежно сунчано, а у осталим крајевима Србије умерено облачно и суво. У брдско-планинским пределима локално се очекује појава пљускова са грмљавином.

Дуваће слаб слаб и умерен западни и северозападни ветар. У целој земљи је висока вредност УВ индекса, што значи да би требало наносити крему са заштитним фактором када се излаже сунцу.

Најнижа температура овог јутра је од 14 до 19 степени, а највиша од 29 степени до 32 степена, у Београду 31 степен. 

У данима који следе биће све топлије - у уторак ће бити максимално 33 степена, у среду 35, а у четвртак ће жива у термометру достићи 37. подеок.

У петак стиже пролазно наоблачење са кишом, пљусковима са грмљавином и падом температуре. Затим следи променљиво време са температурама у границама нормале.

На снази је хидролошко упозорење РХМЗ-а: На Дунаву и Сави водостаји ће се наредних дана кретати испод ниских пловидбених нивоа. На Колубари са притокама, Млави, Лугомиру, Јабланици, Топлици и Старом Бегеју протицаји су се приближили минималним средње месечним вредностима 95%-необезбеђености (биолошком минимуму). 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво