Временска прогноза - 10. април

Највише падавина прогнозирано је за вечерас. У нижим пределима киша, а на планине ће се вратити зима и донети 5 до 10 cm снега. Брзо се премешта ова облачност ка југу. Сутра повремено падавнине, а већ поподне на северу разведравање. Биће ветровито. Хладнији ваздух премешта ка југу. Сутра 10 степени хладније него данас. Ујутру од 2 до 7 степени, највиша дневна од 8 до 14. У Београду суботње вече ветровито и кишовито. Сутра повремено падавине, а касније после подне разведравање. Највиша дневна само 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

10.04.2022. Недеља: Претежно облачно, хладније и ветровито, местимично с краткотрајном кишом, на планинама са снегом. После подне на северозападу, а увече и ноћу и у осталим крајевима разведравање. Ветар умерен и јак, северозападни, на истоку Србије са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 2 до 7, а највиша од 8 на југу до 14 степени на крајњем северу. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, Снег (југозападна Србија), вероватноћа 95 %.

11.04.2022. Понедељак: Ујутро хладно са приземним мразем, а у Војводини понегде и слаб мраз на 2 m висине. Пре подне претежно сунчано. Средином дана и после подне променљиво облачно, на истоку Србије понегде краткотрајна киша, а на планинама краткотрајан снег.  Ветар умерен и јак северозападни. Најнижа температура од -1 до 6, а највиша од 11 до 16 степени. Упозорење: Tmin < 0степени, вероватноћа: 80%.

12.04.2022. Уторак: Ујутро хладно. Приземни мраз се очекује у свим крајевима, а у централним и јужним деловима Србије локално и мраз на 2 m. У току дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од -3 до 5, а највиша од 17 до 21 степени. Упозорење: Tmin < 0степени, вероватноћа: 80%.

13.04.2022. Среда: Ујутро хладно са приземним мразем. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 0 до 7, а највиша од 18 до  22 степена.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 14.04.2022. до 18.04.2022.)
У четвртак ујутро хладно са приземним мразем. У току дана претежно сунчано и топло. У петак и суботу пролазно наоблачење са падом температуре и кишом понегде. На планинама слаб снег. У недељу и понедељак топлије и у већем делу суво са сунчаним интервалима.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво