Читај ми!

Зима се не предаје, суснежица и киша, на планинама снег

У брдско-планинским пределима пало је 10 до 15 центиметара снега и сада га највише има на Копаонику, преко метар. Провејава на југу земље, а долази и ново наоблачење из средње Европе, које ће северу донети кишу и суснежицу, а јужнијим пределима повремено снег. Ипак са Медитерана стиже топлији ваздух и подиже дневну температуру. Јутарња од -3 до нуле, највиша дневна од 3 до 8 степени.

У среду претежно облачно и мало топлије, на северу са мешовитим падавинама (киша, суснежица), у осталим крајевима са снегом. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни, после подне у сретању на северозападни. Јутарња температура од -3 до 0, највиша дневна од 3 до 8 степени. У Београду ујутру по која пахуља, а поподне киша. Температура до шест степени, што је три више него данас.

У четвртак слично време, претежно облачно, на северу местимично са кишом или суснежицом, у осталим крајевима са снегом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од -3 до 2, највиша дневна од 2 до 6, у Тимочкој крајини око 9 степени.

Топлије на крају радне недеље, променљиво облачно, топлије и суво, на северу са дужим периодима сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, јужни и јозападни. Јутарња температура од -5 до 1, највиша дневна од 6 до 11 степени. 

И за викенд петежно облачно, местимично са кишом или суснежицом, у вишим пределима са снегом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од -5 до 4, највиша дневна од 5 до 9 степени. 

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво