Читај ми!

Временска прогноза - 27. јануар

Умерено до потпуно облачно, топлије и углавном суво. У Неготинској Крајини са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, западни. Највиша температура од 3 до 10 степени. Увече и током ноћи краткотрајно разведравање, а на северу Србије у другом делу ноћи ново наоблачење са слабим мешовитим падавинама (кишом, снегом и леденом кишом).

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

27.01.2022. Четвртак Ујутро местимично слаб мраз. Током дана умерено до потпуно облачно и топлије, у брдско-планинским пределима понегде са слабим снегом, углавном ујутро и пре подне. Ветар слаб и умерен западни и северозападни, на истоку повремено јак, увече у скретању на северозападни. Најнижа температура од -5 до 1, а највиша од 4 до 10. Упозорење: Тmin <-5, вероватноћа 90%

28.01.2022. Петак Ујутро местимично слаб мраз, на југу понегде и умерен. Током дана умерено и потпуно облачно, у брдско-планинским пределима понегде са слабим снегом, у нижим пределима са и кишом и суснежицом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -6 до 1, а највиша од 4 до 9 степени.

29.01.2022. Субота Ујутро местимично слаб мраз. Током дана умерено и потпуно облачно, у брдско-планинским пределима понегде са слабим снегом, у нижим пределима са и кишом и суснежицом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 3 до 6 степени.

29.01.2022. Недеља Ујутро местимично слаб мраз. Током дана умерено и потпуно облачно, у брдско-планинским пределима понегде са слабим снегом, у нижим пределима са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -4 до 1, а највиша од 4 до 9 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 31.01.2022. до 04.02.2022.)
Умерено и потпуно облачно, у брдско-планинским пределима понегде са слабим снегом, у нижим пределима са и кишом и суснежицом, а почетком следеће седмице са даљим падом температуре снег се очекује у свим пределима.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво