Читај ми!

Временска прогноза - 19. јануар

Још у среду у Србији сунчано. Јаче наоблачење и захлађење стиже у четвртак, са севера Европе, доноси кишу, снег и осетни пад температуре. Сутра ујутру од -5 до нуле, највиша дневна од 4 до 8 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

19.01.2022. Среда: Ујутро слаб мраз, по котлинама и долинама река, као и на висоравнима југозападне и јужне Србије магла. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб, променљив, на истоку умерен западни. Најнижа температура од -5 до 0, а највиша од 4 до 8 степени.

20.01.2022. Четвртак: Наоблачење које ће пре подне захватити северне, после подне прошириће се и на остале пределе условљавајући кишу, у брдско-планинским пределима снег. Увече у нижим пределима уз осетан пад температуре киша ће прећи у суснежицу и снег, уз истовремени престанак падавина у Војводини. Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни, увече у скретању на умерен северозападни. Најнижа температура од -9 до -1, а највиша од 5 до 10 степени. Упозорење: Тмин < -5 степени, вероватноћа 90%.

21.01.2022. Петак: На северу суво са сунчаним интервалима, у осталим крајевима умерено и потпуно облачно, понегде уз провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша од 1 до 4 степена.

22.01.2022. Субота: Умерено до потпуно облачно, хладни и ветровито, понегде уз провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -7 до -3, а највиша од -1 до 1 степен. Упозорење: Тмин < -5 степени, вероватноћа 90%.

 

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво