Временска прогноза - 18. јануар

После подне у већини крајева претежно сунчано, у брдско-планинским пределима мало и умерено облачно. Ветар слаб и умрен северозападни. Највиша температура од 3 до 8 степени. Током вечери и ноћи по котлинама, долинама река и висоравнима југозападне и јужне Србије формирање магле.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

18.01.2022. Уторак На северу Србије и у Тимочкој Крајини претежно сунчано. У осталим крајевима пре подне умерено и потпуно облачно уз умерен, на планинама повремено и јак северозападнио ветар, а слаб снег очекује се још понегде у брдско-планинским пределима. После подне смањење облачности и слабљење ветра. Најнижа температура од -4 до 1, а највиша од 3 до 8 степени.

19.01.2022. Среда Ујутро мраз и понегде магла. У току дана претежно сунчано. Ветар слаб, променљив, на истоку умерен западни. Најнижа температура од -7 до -1, а највиша од 4 до 8 степени. Упозорење: Тмин < -5 степени, вероватноћа 95%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

20.01.2022. Четвртак Пре подне претежно сунчано уз слаб и умерен јужни и југоисточни ветар. Средином дана наоблачење с кишом захватиће северне, а после подне и увече и остале пределе уз појачан северозападни ветар и осетан пад температуре. Крајем дана и током ноћи киша ће прећи у суснежицу и снег и у нижим пределима, уз истовремени престанак падавина у Војводини. Најнижа температура од -10 до -1, а највиша од 5 до 9 степени. Упозорење: Тмин < -5 степени, вероватноћа 90%.

21.01.2022. Петак На северу суво са сунчаним интервалима, у осталим крајевима умерено и потпуно облачно, понегде уз провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -4 до 1, а највиша од 2 до 4 степена.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 22.01.2022. до 26.01.2022.)
Променљиво, хладно и углавном суво, у брдско-планинским пределима повремено слаб снег.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво