Читај ми!

Киша и снег јужније од Саве и Дунава

Претежно ведро, а поподне ново наоблачење, које ће увече јужније од Саве и Дунава донети и кишу и снег. Хладан ваздух са истока Европе спустиће јутарњу температуру до -9 степени, а највиша дневна биће од 4 до 9.

Првог дана радне недеље ујутро слаб и умерен мраз, на југу Србије понегде магла. Пре подне умерено облачно са сунчаним интервалима уз слаб до умерен, а на истоку Србије и јак западни ветар

Затим јаче пролазно наоблачење, које ће после подне у планинским пределима источне Србије условити слаб снег, а увече и у току ноћи пролазне падавине (киша и снег) се очекују и у осталим крајевима. Дуваће умерен и јак северозападни ветар. Најнижа температура од -9 до -2 , а највиша од 4 до 9 степени.

У Београду у рубним деловима града ујутру и до -5 степени. Пре подне сунчано, поподне наоблачење. Температура до 6 степени.

У уторак на северозападу Србије претежно сунчано. У осталим крајевима у првом делу дана умерено до потпуно облачно, још ујутро у брдско-планинским пределима понегде са слабим снегом, а после подне се очекује разведравање. Ветар умерен и јак, северозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 3 , а највиша од 2 до 7 степени.

Средином недеље ујутро мраз и понегде магла. У току дана претежно сунчано. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -7 до -2 , а највиша од 2 до 7 степени.

 

 

 

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво