Читај ми!

Временска прогноза - 17. јануар

Наоблачење са севера и североистока земље постепено ће се проширити и на остале пределе условљавајући касније после подне и увече местимично кишу, на планинама снег, а увече и током ноћи снег се понегде очекује и у нижим пределима централне и јужне Србије. Дуваће слаб и умерен, на планинама источне Србије јак, западни и северозападни ветар. Увече и током ноћи северозападни ветар у свим пределима биће у појачању на умерен и јак. Највиша дневна температура од 4 до 9 степени. Током ноћи на северу разведравање и слабљење ветра.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ) 

17.01.2022. Понедељак Ујутро слаб и умерен мраз, на југу Србије понегде магла. Пре подне умерено облачно са сунчаним интервалима уз слаб до умерен, а на истоку Србије и јак западни ветар. Затим јаче пролазно наоблачење, које ће после подне у планинским пределима источне Србије условити слаб снег, а увече и у току ноћи пролазне падавине (киша и снег) се очекују и у осталим крајевима. Дуваће умерен и јак северозападни ветар. Најнижа температура од -9 до -2, а највиша од 4 до 9 степени.

18.01.2022. Уторак На северозападу Србије претежно сунчано. У осталим крајевима у првом делу дана умерено до потпуно облачно, још ујутро у брдско-планинским пределима понегде са слабим снегом, а после подне се очекује разведравање. Ветар умерен и јак, северозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 2 до 7 степени.

19.01.2022. Среда Ујутро мраз и понегде магла. У току дана претежно сунчано. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -7 до -2, а највиша од 2 до 7 степени.

20.01.2022. Четвртак Наоблачење с кишом и снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -7 до 0, а највиша од 3 до 8 степени.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво