Читај ми!

Временска прогноза - 5. децембар

Облачно, местимично с кишом, на планинама снег. Највиша дневна температура од 5 до 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

05.12.2021. Недеља Претежно облачно, ујутро и пре подне на северу и западу, а после подне и у осталим крајевима местимично са кишом, на високим планинама са снегом, само ће на крајњем југоистоку већи део дана остати суво. Ветар слаб до умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 3 , највиша од 5 на северу и у Тимочкој Крајини,  до 11 степени на југоистоку Србије.

06.12.2021. Понедељак Претежно облачно, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом, који се увече и током ноћи очекује и у нижим пределима.  Ветар слаб и умерен, на северу и западу Србије западни и северозападни, у осталим крајевима јужни и југоисточни који ће после подне и увече бити у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 6 , највиша од 4 до 9 степени.

07.12.2021. Уторак Облачно, у већем делу местимично са снегом, само на северу и западу углавном суво. У брдско-планинским пределима доћи ће до повећања, а у нижим (осим на северу и западу земље ) до формирања снежног покривача. Ветар умерен, повремено и јак северозападни. Најнижа температура од -1 до 2 , највиша од 1 до 5 степени.

08.12.2021. Среда Јутро хладно са местимично са маглом и  слабим мразем. Током дана мало до умерено облачно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Јутарња температура од -3 до 0  , највиша од 2 до 7 степени.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво