Читај ми!

Сунчано уз маглу и кошаву, у Банату ветар олујне јачине

Јутро ће бити хладно, понегде с мразом, а по колинама и маглом. Током дана сунчано. Дуваће кошава, на југу Баната повремено олујне јачине.

Ветар ће ослабити у току ноћи, али већ од петка поново ће почети да дува. Јутарња температура од - 3 до 7, дневна од 12 до 17 степени.

У Београду претежно сунчано и ветровито. Температура до 15 степени.

У среду умерено облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -1 до 6, а највиша од 12 до 15 степени.

За четвртак се на северу прогнозира претежно сунчано, у осталим крајевима умерено облачно време. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од 0 до 4, највиша од 13 до 16 степени.

У петак ујутро хладно, понегде слаб мраз, по котлинама магла. У току дана претежно сунчано. Ветар слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни, а на југу Баната повремено олујни. Најнижа температура од -1 до 7, а највиша од 12 до 17 степени.

У суботу и недељу претежно сунчано, у кошавском подручју ветривито. Од почетка наредне седмице претежно облачно, местимично с кишом. Температура око просечних вредности, највиша од 14 до 19 степени.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво