Временска прогноза - 14. октобар

Изнад већег дела Србије променљиво облачно, хладно и углавном суво. На северу и западу понегде могућ слаб приземни мраз. На југу и истоку земље облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Највиша дневна температура од 6 до 12 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

14.10.2021. Четвртак: Изнад већег дела променљиво облачно, хладно и углавном суво. На северу и западу је понегде могућ слаб приземни мраз. На југу и истоку земље претежно облачно, местимично с кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, у брдско-планинским пределима повремено јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 7, а највиша од 6 до 12 степени.

15.10.2021. Петак: Изнад већег дела земље променљиво облачно и суво са сунчаним интервалима, у јутрањим сатима уз могућност слабог приземног мраза у северним и западним крајевима. На југу и истоку претежно облачно местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 0 до 7, а највиша од 9 до 14 степени.

16.10.2021. Субота: На северу и западу променљиво облачно и суво са сунчаним интервалима, у осталим крајевима претежно облачно, местимично с кишом. Ветар слаб северни и  северозападни. Најнижа температура од 3 до 8, а највиша од 8 до 13 степени.

17.10.2021. Недеља: Изнад већег дела променљиво облачно и суво са сунчаним интервалима, на истоку и југуоистоку претежно облачно, местимично са слабом кишом уз постепен престанак падавина. Ветар слаб северни и  северозападни. Најнижа температура од 4 до 8, а највиша од 12 до 16 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 18.10.2021. до 22.10.2021.)
У току целог периода претежно сунчано и топлије. Дневна температура у границама просека од 17 до 22 степенa.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво