Читај ми!

Летње време у октобру, јутро ипак прохладно

Октобар је лепо почео, а сунчано и топло биће и у недељу. Јутро мало прохладно, понегде температура само један степен, током дана знатно топлије, до 25 степени. Лепо ће бити и Београђанима на 25 степени. Летње време у октобру задржаће се до уторка.

Другог дана викенда биће ујутро хладно, на југу и истоку понегде са слабим приземним мразем, а по котлинама и речним долинама местимично са краткотрајном маглом. Током дана претежно сунчано и просечно топло.

Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, а на југу Баната повремено и олујни, југоисточни. Најнижа температура од један на југу и истоку до 12 на југу Баната, а највиша од 21 до 25 степени.

У понедељак ујутро хладно, по котлинама и речним долинама западне и јужне Србије краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено јак, југоисточни. Најнижа температура од 3 до 13, а највиша од 24 до 28, у Тимочкој Крајини око 21 степен.

И у уторак ујутро хладно, по котлинама и речним долинама западне и јужне Србије краткотрајна магла. У току претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, а на југу Баната и олујни, јужних смерова. Најнижа температура од 4 до 15, а највиша од 20 до 26 степени. 

Средином радне недље претежно облачно, повремено с кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, а на југу Баната и олујни, југоисточни. Најнижа температура од 7 до 14, а највиша од 18 до 23 степена. 

У четвртак и петак претежно облачно и хладније, повремено са кишом. Од суботе умерено до потпуно облачно и углавном суво. Током целог периода у кошавском подручју повремено јак југоисточни ветар.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво