Читај ми!

Лето се не предаје, најтоплији дан ове седмице

Последњи септембарски викенд подарио нам је право летње време. И сутра ће небо над Србијом бити ведро, а тек касно увече у Војводини биће могућа слаба киша. Са запада стиже још топлији ваздушна маса, па ће сутрашњи дан бити најтоплији ове седмице. Ипак свеже јутро подсетиће нас да је календарски јесен, температура од 7 до 15 степени, највиша дневна од 26 до 30.

Другог дана викенда биће претежно сунчано и топло са дневном температуром изнад просека за овај период године. Ветар слаб, југоисточни. Најнижа температура од 7 до 15 степени, а највиша од 26 до 30 степени. Током ноћи на северозападу уз пролазно наоблачење понегде могућа краткотрајна киша.

У понедељак биће променљиво облачно и топло, понегде са слабом краткотрајном кишом. После подне у југозападним и западним, а крајем дана у северним пределима, наоблачење местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

Дуваће слаб ветар до умерен јужни и југоисточни, увече на северу и западу у скретању на северозападни и западни. Најнижа температура од 10 до 17 степени, а највиша од 26 до 30 степени. 

У уторак биће облачно, местимично са кишом, понегде и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб до умерен, на северу и западу северозападни и западни, у осталим пределима јужни и југоисточни који ће на југу Баната повремено бити и јак. Јутарња температура од 12 до 17 степени , највиша дневна од 20  до 25 степени.

Претежно облачно и хладније време стиће на средином недеље. Местимично са кишом и краткотрајним  пљусковима, понегде праћеним грмљавином. Ветар слаб до умерен, југоисточни.  Јутарња температура од 11 до 15 степени, највиша дневна од 20  до 23 степена.  

 

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво