Читај ми!

Повратак лета за викенд, ипак јутра свежа

Све топлији ваздух стиже ка нашој земљи, па ћемо током викенда поново носити кратке рукаве. Уз сунце, температура ће сутра током дана бити од 24 степена до 29 степени. Ипак, јутро остаје свеже, нарочито на југу.

У суботу ујутру хладно, по котлинама и речним долинама краткотрајна магла. Међутим, током дана претежно сунчано и топло са дневном температуром изнад просека за овај период године. Ветар слаб променљив, на истоку слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од четири на југу 15 на истоку земље, а највиша од 24 до 29 степени.

 

И у Београду ће време бити ведро и топло, око 27 степени. 

Другог дана викенда биће претежно сунчано и топло са дневном температуром изнад просека за овај период године. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 8 до 15, а највиша од 26 до 30 степени.

У понедељак биће претежно сунчано и топло са дневном температуром изнад просека за овај период године. После подне у југозападним и западним, а крајем дана у северним пределима, наоблачење местимично са кишом, понегде и краткотрајним локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни, увече на северу и западу у скретању на северозападни и западни. Најнижа температура од 9 до 17, а највиша од 26 до 30 степени. 

Средином недеље облачно, местимично са кишом, понегде и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб до умерен, на северу и западу северозападни и западни, у осталим пределима јужни и југоисточни који ће на југу Баната повремено бити и јак. Пад температуре.

Крај септембра и почетак октобра доноси нам променљиво време са ретком појавом кише и локалних пљускова уз дневну температуру у оквиру просечних вредности за овај период године.

 

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво