Читај ми!

Стиже освежење – киша, пљускови, понегде услови и за временске непогоде

Променљиво облачно, ујутро и пре подне понегде на северу, а после подне и увече и у осталим пределима с краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

Понегде ће бити услова и за временске непогоде. Из средње Европе стиже мало свежији ваздух и најпре на северу спушта температуру за пет до осам степени.

Ветар слаб до умерен северни и северозападни, после подне и увече у скретању на источни и јужни.

Јутарња од 18, највиша до 36 степени.

У Београду променљиво облачно, пре подне са сунчаним интервалима, после подне и увече с краткотрајном кишом и пљуском са грмљавином.

Јутарња температура 22, највиша дневна 32 степена.

У петак променљиво облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Локално се очекују и веће количине падавина и појава града. Ветар слаб, променљивог правца, у зони пљускова краткотрајно умерен и јак. Најнижа температура од 18 до 21, а највиша од 27 до 31 степен.

Првог дана викенда променљиво облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, у зони пљускова и јак. Најнижа температура од 18 до 20, а највиша од 27 до 31 степен.

У недељу променљиво облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб, променљив, у зони пљускова краткотрајно умерен и јак. Најнижа температура од 17 до 20, а највиша од 26 до 31 степен.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво