Читај ми!

Празнични дани уз летње температуре и краткотрајне пљускове

Наредна три дана летње температуре у Србији. Преовладаваће ведро, а само су понегде на северу и у планинским пределима могући краткотрајни пљускови. Са севера Африке стизаће овај топао ваздух. У порасту и јутарња и дневна температура. Ујутру од 11 до 15 степени, највиша дневна од 25 до 29.

Током дана топло, променљиво облачно у већини места са дужим сунчаним интервалима, само у планинским пределима и на северу понегде са краткотрајном кишом или пљуском.

Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, југозападни. Најнижа температура од 11 до 15, а највиша од 25 до 29 степени.

Могући локалне падавине за Први мај 

За Први мај променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло, а краткотрајна киша ће бити локалног карактера.

Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и на планинама у појачању. Најнижа температура од 11 до 16, а највиша од 26 до 29 степени. 

У недељу променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло. Појава краткотрајне кише биће локалног карактера. Ветар умерен, понегде и јак, југозападни, крајем дана и ноћу у скретању на северозападни.

Најнижа температура од 12 до 18, а највиша од 26 до 30 степени. У току ноћи пролазно наоблачење и захлађење понегде са кишом или краткотрајним пљуском.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво