Читај ми!

Временска прогноза - 22. април

Четвртак ће бити најтоплији дан ове седмице, али не без облака! Киша ће поподне падати јужније од Крагујевца, а у вечерњим сатима и у Војводини. Највиша дневна температура до 21 степен.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(Извор: РХМЗ)

21.04.2021. Среда До краја дана променљиво облачно и мало топлије уз смену сунчаних интервала и локалне појаве краткотрајне кише или пљуска. На високим планинама повремено краткотрајан снег. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Највиша температура од 16 до 20 степени.

22.04.2021. Четвртак Ујутро у већем делу претежно ведро. У току дана са запада и југозапада Србије постепено наоблачење, које ће после подне и увече повремено условљавати кишу, а на високим планинама у току ноћи и мешовите падавине. У Војводини већи део дана претежно сунчано, а пролазно наоблачење с краткотрајном кишом очекује се увече и у току ноћи. Ветар слаб и умерен, југозападни, у току ноћи у Војводини северозападни. Најнижа температура од 1 до 9 , а највиша од 17 до 21 степен.

23.04.2021. Петак На северу и истоку Србије претежно сунчано, а у осталим крајевима претежно облачно, у првом делу дана повремено с кишом, а на високим планинама и са снегом. Ветар слаб и умерен, у Неготинској Крајини повремено јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 7 до 11 , а највиша од 15 до 20 степени.

24.04.2021. Субота Ујутро у Војводини понегде слаб приземни мраз. У току дана у већем делу претежно сунчано, а само на југу Србије облачно уз могућност кише. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 8 , а највиша од 14 до 19 степени.

25.04.2021. Недеља Ујутро местимично слаб приземни мраз. У току дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 1 до 7 , а највиша од 17 до 21 степен.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво