Временска прогноза - 5. март

Наоблачење из централне Европе са појачаним ветром, захватиће најпре северне крајеве, а до краја дана и остале пределе и донеће слабу кишу, а планинама слаб снег. На западу Србије у току ноћи могућа је понека пахуља и у нижим пределима. Стиже и хладнији ваздух, највиша температура од 12 до 19 степени, после подне ће бити у осетнијем паду. У Београду 16, у другом делу дана хладније. Зима се за викенд враћа тек да нам каже - довиђења.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

05.03.2021. Петак Ујутро местимично слаб мраз. Наоблачењеса појачаним северозападним које ће пре подне захватити северне крајеве до краја дана ће се проширити и на остале условљавајући од средине дана у Војводини, а после подне и увече и у осталим крајевима слабу кишу, на планинама слаб снег. У току ноћи ка суботи снег се очекује понегде и у нижим пределима западне и југозападне Србије. Ветар слаб и умерен западни и северозападни, на северу, истоку и у планинским пределима повремено јак. Најнижа температура од -1 до 6, а највиша од 12 на северу до 19 степени.

06.03.2021. Субота Ујутро краткотрајни снег могућ је понегде и у нижим пределима. Пре подне на северу, средином дана и после подне и у осталим пределима разведравање. Ветар у већем делу слаб, на истоку умерен северни. Најнижа температура од 0 до 6, највиша од 6 до 10 степени. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 70%.

07.03.2021. Недеља Ујутро слаб мраз. Током дана претежно сунчано и прохладно. Ветар слаб променљивог смера. Најнижа температура од -4 до -1, највиша од 7 до 10 степени

08.03.2021. Понедељак Ујутро слаб мраз. Током дана претежно сунчано и прохладно. Ветар слаб променљивог смера. Најнижа температура од -4 до 0, највиша од 9 до 12 степени

Прогноза временa за наредних пет дана (од 09.03.2021. до 13.03.2021.)
Умерено до потпуно облачно и мало топлије. Крајем периода јаче наоблачење, местимично са кишом, на планинама са снегом.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво